kuva Tietoa Kuvastimesta


Tarjolla tänään Galleria Rajatila Galleria Saskia Näyttelytilat Pirkanmaalla taiteilijat

Sitaatti Jälkijunassa tiedot

Kuvastin kertoo kuvataide- ja valokuvanäyttelytarjonnasta Pirkanmaalla. Lähetä viesti osoitteeseen taide(at)kuvastin.info, kun haluat julkaista tiedon näyttelystäsi tai esittää aiheeseen liittyvän kommentin (palautelomake ei ole tällä hetkellä käytettävissä).

Lisätietoja näyttelypaikoista ja taiteilijoista löydät Kuvastimesta ulos johtavien linkkien kautta, ne on merkitty   -nuolella. Lähetä linkkiehdotus taide(at)kuvastin.info -osoitteeseen.

Kuvataiteeseen ja valokuvaukseen liittyviä ajatuksia siteerataan kuukausittain Sitaatti-palstalla. Tekijä muistelee seitsemän vuoden takaisia ajatuksiaan Jälkijunassa-palstan päiväkirjanotteissa. Rajatilan ja Saskian näyttelyistä on perustietojen lisäksi muutaman sanan kommentti ja tähtiarvostelu.

Sivujen sisällöstä ja toteutuksesta vastaava Raimo Honkanen on Pirkanmaalla asuva kuvakulttuurin kuluttaja.

Tekijänoikeus
Kuvastimen sivuilla olevaa tekstiä saa vapaasti lainata, kunhan sivun osoite www.kuvastin.info, kirjoittajan nimi tai molemmat mainitaan.

Saskian ja Rajatilan (sekä aikaisemmin Nykyajan) sivuilla on kuvia näyttelyssä esillä olevista tai olleista taideteoksista. Noiden teosten tekijänoikeudet kuuluvat taiteilijoille, kuvien julkaiseminen verkkosivulla perustuu tekijänoikeuslain tulkintaan, jonka mukaan arvostelun tai kritiikin yhteydessä on lupa julkaista kuva teoksesta. Kuvastin poistaa kuvan, jos taiteilija sitä pyytää esim. sähköpostin välityksellä.

Päivitys
Kuvastimen näyttelytietoja päivitetään kerran viikossa, yleensä viikonloppuisin. Tallenna rss-syöte
http://www.kuvastin.info/nytuutta.xml
esim. selaimesi kirjainmerkiksi, jolloin voit helposti tarkistaa päivitystilanteen. Monet syötteenlukijat kuten Yahoo osaa lähettää ilmoituksen päivityksestä, vaikka päivitys tapahtuukin pysyvässä osoitteessa olevalle sivulle.

Kännykkäselaus
Kännykän html-selaimella Kuvastimen ajankohtaistiedot ovat olleet luettavissa 1.2.2007 alkaen (ks. Tiedote 1.2.2007 ). Tavallisen gsm-peruskännykän xhtml-selaimella sivut ovat toimineet 1.6.2007 lähtien (Tiedote 1.6.2007 ).
Rajatilan ja Saskian sivut sekä joitakin muita osioita julkaistaan tällä hetkellä erikseen kännykkä- ja tietokoneversioina. Sama näyttelykalenteri toimii sekä tietokoneella että kännykällä, vaihda kirjainkokoa tarvittaessa (Windows Ctrl + tai Ctrl -).

Kuvastin toivottaa kävijöilleen Tervemenoa Pirkanmaan kuvataidetarjonnan pariin!



Alkuun